2013. július 15., hétfő

Interjú Steven Moffat-tal

Steven MoffatAz Entertainment Weekly remek interjút közölt Steven Moffattal, melyben rengeteg érdekes téma szóba kerül, többek  közt a 12. Doktor személye, az 50. évfordulós rész, és a 8. évad.

Mikor jelentik be végre a Doktort játszó új színészt?

  • “Hacsak nem jut eszünkbe valamilyen őrült terv, az új színész személyét az új Doktor megalkotásának végén jelentjük be. Azt hiszem, jó gyorsan nyilvánosságra fog kerülni.”

Hogy megy az új Doktor keresése?

  • “Szörnyű az egész… hirtelen rájössz, hogy te fogsz ott ülni, és te hozod meg ezt a döntést, és ez hátborzongató. Nagyon sok ember el tudná játszani, és sok irányba el lehetne vinni a műsort. Muszáj jól dönteni. Egy rossz lépés, és mindennek vége.”

A következő Doktor neme?

  • “Nem kommentálom a dolgot, sajnálom!”

Mikor fogjuk látni a 12. Doktort a karácsonyi különkiadásban?

  • “Hagyományos regeneráció lesz. A 11. elbukik, és a 12. lép a helyébe. A rész végén fog mindez történni.”

Matt parókát fog viselni?

  • “Épp most is hajnövesztőt spriccelünk a fejére… A Doktor a híres homlokfürtjeivel fog megjelenni. Matt utolsó TARDIS-os útjához elengedhetetlen a rendes megjelenése. ”

A 8. évad 2014 nyarának végén kerül majd adásba?

  • “Azt hiszem, ez nagyjából stimmel. Bár az ilyesmi gyakran változik. ”

Mikor szerzett tudomást Matt távozásáról?

  • “Már elég rég óta tudom. [...] Természetesen többször is megpróbáltam rávenni arra, hogy maradjon, de így is tovább szerepelt, mint eredetileg tervezte. Tudtam, hogy ahogy a legtöbb Doktort alakító színész, ő is három évet tervezett.”

Az ötvenedik évfordulós rész milyen hosszú lesz?

  • “Azt hiszem, nevezhető film hosszúságúnak, igen. Még magam sem tudom pontosan, mert nem ismerem a végleges verzió hosszát. [Nevet] Biztos, hogy hosszabb lesz 1 óránál.”

Milyen párost alkotott Tennant és Smith?

  • “Nagyon szórakoztató páros, azt kell mondjam. Persze szokás szerint ugratják egymást, mindketten nagyon szenvedélyes Doktorok. Bár kicsit versenyeznek, mindketten úgy reagálnak: “Istenem, ez nagyon király, kettő van belőlem!” Szerintem legutóbb a Jon Pertwee/Patrick Troughton párosítás működött ilyen jól, ők elképesztően viccesek voltak együtt. Ez most teljesen más lesz, de így is lenyűgöző.”

John Hurt Doktora milyen lesz?

  • A nézők teljesen új Doktort kapnak, egy valódi mozilegenda alakításában!”

Mennyi ideig marad még showrunner?

  • “A következő évre már aláírtam az új Doktorral. Ez olyan munka, ahol pontosan tudod, mikor volt már eleged. Jelenleg még nem értem el arra a szintre, abszolúte élvezem a dolgot. Izgatott vagyok a kihívás miatt, amit az új Doktor jelent, szóval egyelőre nem szerepel a terveim között a távozás. “

Forrás: doctorwhohungary.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése