2015. április 18., szombat

Hollywoodba tart a Doctor Who?

A filmparadicsom is nagy érdeklődést mutat a brit sci-fi sorozat iránt, így nem elképzelhetetlen, hogy a filmvásznon is feltűnik a Doktor.
doctor_who_50th_anniversary_wallpaper_by_mrpacinohead-d6r6owh
Steven Moffat, a sorozat jelenlegi írója a közelmúltban nyilatkozott arról, hogy még legalább öt évig biztosan láthatjuk a Doktor kalandjait, vélhetően nem végig Peter Capaldi főszereplésével, de a Sony kiszivárogtatott leveleiből arra is fény derült, hogy Hollywood is nagy érdeklődést mutat a sorozat iránt. Csütörtökön kerültek közkézre a cégen belüli levelek, amelyeket egy csapat hacker sikeresen megszerzett, és ebben van utalás a filmvászonra szánt változatra. Az is kiderült, hogy a készítők egyelőre szeretnék meghagyni a sorozatos formát, de nem tartják elképzelhetetlennek, hogy egy idő után a nagyképernyőn is feltűnjön a Doktor. Még 2014-ben így nyilatkoztak az akkori pletykákról:
  • Nem fog film készülni a következő 18 hónapban, de a 8 éves tervben benne van.
Nos, a tavaly januári nyilatkozat óta már majdnem elmúlt az a bizonyos idő, így az is elképzelhető, hogy hamarosan több infót megtudhatunk majd arról, hogy mikor, milyen formában tűnik fel mindenki kedvenc időutazója a filmvásznon.
Forrás: cinestar.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése