2017. április 7., péntek

Hivatalos: John Simm visszatér, mint a Mester

John Simm visszatér, mint a Mester egy csatába a Doktorral (Peter Capaldi), új útitársaival Bill Potts-al (Pearl Mackie) és Nardole-al (Matt Lucas) a Doctor Who új évadában.
John Simm ezt mondta: "Megerősíthetem, hogy ez igaz köszönet az időutazási erőmnek visszatérek. Mindig is öröm volt dolgozni egy csapat jó emberrel és alig várom, hogy lássátok, hogy mire készül a Mester a következő évadban."
Steven Moffat ezt mondta: "Semmi nem marad titok sokáig a Doctor Who-ban, de várnotok kell még egy kicsit, hogy lássátok pontosan, hogy a Mester mire is készül és hogy hogyan találkozik újra a Doktorral. Hatalmas öröm, hogy a rajongók kedvence John Simm és Michelle Gomez szemtől szemben vannak ugyanabban a szerepben! Nem gyakran látsz egy egyéni összecsapást."
John Simm-et legutóbb újévkor láthattuk 2010-ben, mint a Mester. A nézőknek még várniuk kell, hogy pontosan mikor és hogyan fog a Mester visszatérni az új évadban, ami április 15-én, szombaton kezdődik 19:20-kor a BBC One-on (magyar idő szerint 20:20).
Ahogy azt korábban bejelentették a Doctor Who 10. évadában szerepelni fog Michelle Gomez, mint Missy - egy későbbi regenerációja a Mesternek. Még visszatérnek a dalekok, a Jégharcosok és - visszatérnek most először majdnem 50 év után - a mondasiai kiborgok. Új arcokkal és ellenfelekkel fog kezdődni az évad olyanokkal, mint az imádnivaló ámbár halálos emojibotokkal és David Suchet-el, mint a Földbirtokos.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése