2013. február 16., szombat

Doctor Who 3D, Ice Warriors és még sok más

Doctor Who 3D és a karácsonyi epizód

Talán a legnagyobb hír, hogy az 50. évfordulós rész 3D-ben lesz sugározva. Nem csak a TV képernyőkön, hanem néhány moziban is. Steven Moffat így nyilatkozott:


Steven Moffat:

  • Ideje volt már. A technológia utolérte a Doctor Who-t és a TV-k most nagyobbak lesznek belülről. Egy teljesen új kaland a Doktornak.


A BBC még megerősítette, hogy az 50. évfordulós rész után jön egy karácsonyi rész is. A 8. évadról még nem mondtak semmit.

Gaiman és a visszatérő ice warriorok

Neil Gaiman megerősítette, hogy az epizód, melyet ír, a The Last Cybmerman címet viseli. Azt is elárulta, hogy miért szereti annyira Matt Smith Doktorát.

  • Patrick Troughton volt az én doktorom, hiszen vele nőttem fel. De Matt Smith lenyűgöző, és erre mindig akkor jövök rá ismét, amikor a szerepét írom. Anglia egyik legjobb színésze. Számomra Matt az egyetlen Doktor, aki képes éreztetni, hogy ő egyben egy több, mint 1000 éves öregember és egy gyerek.

A cybermen mellett visszatérnek az ice warriorok is, akik a klasszikus részekben voltak legutoljára láthatóak. Mark Gatiss epizódjában fognak felbukkanni. Mivel az író nagy kedvencei a szörnyek, így nem csoda, hogy ő rukkolt elő az ötlettel. Természetesen Moffatékat sem kellett sokáig győzködni. Caro Skinner nyilatkozott is:

  •  A legjobb Mark Gatiss epizód, amelyben visszahozzuk az ice warriorokat… egy tengeralattjárón! Nagyon jó “bunker” epizód és természetesen a Mark féle csavar sem maradhat ki.

Forrás: doctorwhohungary.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése