2013. február 1., péntek

Film készül az 50. évfordulóra




A BBC és a BBC America is megerősítette, hogy az 50. évfordulóra érkező különkiadásban a 'Doctor Who' sorozat létrejöttét fogják bemutatni David Bradley főszereplésével, aki ősszel a 7. évadban is feltűnt az egyik kaland folyamán.

Napvilágot látott, hogy az 50. évfordulóra készülő, a sorozat létrejöttéről szóló dokudrámában David Bradley játssza majd William Hartnellt, a Doktor első megformálóját, akit ismerhetünk a Harry Potter-filmekből és a Trónok harca sorozatból is. Sőt a színész nemrégiben a 'Dinosaurs on a Spaceship' című 'Doctor Who' epizódban is szerepelt.


A sorozat kitalálójának, Sydney Newman-nek a bőrébe Brian Cox (Embervadász, Bourne-filmek) bújhat, a producert, Verity Lambert-et Jessica Raine, és a legelső 'Doctor Who: An Unearthly Child' című epizódot rendező Waris Hussein szerepében Sacha Dhawan lesz látható.

Mint az ismeretes, a Doktor kalandjai 1963. november 23-án indult először útjára, ezért idén 2013-ban 'An Adventure in Space and Time' címmel kerül bemutatásra az 50. évfordulóra készülő különkiadás.

Addig is el ne felejtsétek, hogy a legújabb évadból még nyolc epizód hátravan, és a legújabb részek március 30-án folytatódnak.

Forrás: sorozatplanet.web4.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése