2015. augusztus 17., hétfő

9. évad: A részek bemutatása

sfx-2015-lowresA legutóbbi SFX Magazinban Steven Moffat egy kicsit bemutatta a 9. évad epizódjait és feltárt néhány új dolgot. 

1 & 2. rész



"Ez a nyitó kétrészes. Jellemző erre a részre a sok dalek és most tényleg úgy értjük. Clara kap egy rejtélyes hívást és Missy-vel fog majd egy csapatot alkotni hogy megkeressék a Doktort egy nagyon, nagyon öreg helyen." 

3 & 4. rész


"Ezt a kétrészest Toby Whithouse írta és tartalmaz egy víz alatti bázist, amit ijesztő szellemek kísértenek és egy szigetet, ami elmerült a vízben. De ki vagy mi akar ilyet csinálni és hogyan tudja a Doktor megállítani? Nagyon ijesztő, légköri és klausztrofóbiás, mint néhány klasszikus rész."

 

5 & 6. rész


"Ezek kivételesek lesznek! Doctor Who találkozik a Trónok harcával. Nos, csak azért, mert Maisie Williams benne van. Az első részben vikingek harcolnak zsoldos robotokkal (és sárkánnyal!) és a második részben láthatunk egy csoport betyárokat, akik skandináv istenekkel foglalkoznak."

7 & 8. rész


"Ezt Peter Harness írta. A zygonok békét kötöttek az emberekkel, de nem minden zygon döntötte el, hogy ez így jó, szóval egy hadsereget állítottak fel csöndben és most felkelnek UNIT ellen. Már nagyon régóta terveztük ezt és Osgood is benne van. De hogyan? - kérdezitek ti. Missy megölte! De ki tudja? Nos, mi tudjuk."

9. rész


"Ez egy egyedülálló Doctor Who történet Mark Gatiss-től. Nem lehetett ilyet csinálni 10 évvel ezelőtt mikor a show visszajött és Mark már újra és újra átírta, hogy tökéletes legyen. Egy gyönyörű történet, nagyon hátborzongató és különleges, úgy gondolom, hogy igazán klasszikus lesz." 
 

10. rész


"Egy olyan rész, ami úgy jött ki, hogy 'Miért nem csináltuk már ezt meg? Ez annyira Doctor Who, meg kéne csinálnunk azonnal.' És mikor Sarah Dollard besétált a véglegesített forgatókönyvvel még jobb volt. Komolyan, ez a rész a rajongók kedvence lesz, mindenki újra akarja majd nézni."

11 & 12. rész (Finálé)


"Egy kihívás. Nem mondok semmi mást, mert túlságosan 'spoilery' lenne, de mikor megnézitek azt fogjátok kérdezni, hogy hogyan fog a Doktor és Clara megbirkózni vele."

Bonus: BBC America Look Ahead Videos


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése