2015. augusztus 1., szombat

Moffat: Maisie Williams nem egy visszatérő karakter

Doctor-Who-Series-9-Comic-Con-Trailer-(57)El lehet dobni a Susan, Jenny, Rani és Chloe Webber találgatásainkat most azonnal! Steven Moffat azt mondta, hogy Maisie Williams egy új karaktert játszik és biztosan nem egy visszatérő karakter.

A televíziós kritikusok egyesületének sajtó túráján Moffat ezt mondta: "Ha egyszer meglátjátok, hogy mire készül értékelni fogjátok, hogy milyen okos ötlet volt ez a szerep. Ez egy jelentős szerep, nem dobjuk csak el így őt. Ez egy remek rész és fantasztikus benne."

Hozzátette: "Egy dolog, amit szerintem érdemes elmondani, mert mindig felhozzák, mint egy problémát az az, hogy ő nem egy visszatérő karaktert játszik. Ő egy új karakter, nem a Doktor múltjából."

Egy másik "Ask the Execs" videó jelent meg, amiben Steven Moffat és Brian Minching röviden megvitatták Williams válogatását. (Videót ITT tudjátok megnézni)

Minchin ötlete volt, hogy bevegyék Maisie-t miután látták elragadó előadását a "Cyberbully"-ban. Moffatnak volt egy ötlete egy fantasztikus karakterhez. Moffat hozzátette, hogy Maisie biztosított egy fantasztikus ellentéte Capaldival - "Olyan, mint egy régi, nagy viktoriánus színész szemben egy youtube-ossal. Gyönyörűen dolgoznak együtt."

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése