2013. szeptember 5., csütörtök

A karácsonyi részről hírek, pletykák



képkehHirtelen elkezdtek jönni a hírek és/vagy pletykák az idei karácsonyi részről. Ez valószínűleg azért van, mertmost vasárnap kezdődik a forgatás, és a BBC-t ismerve nem fogják jól titkolni a dolgokat. Azt is el tudom képzelni, hogy most díszdobozban küldik ki idő előtt a Blu-Rayeket.

De az is lehet, hogy az első 5000 megrendelő kap ajándékba egy tincset Matt Smith hajából, hiszen a színészismét leborotválta a fejét, így jobban alapot adva annak a hitnek, hogy már leforgatta a regenerációs jelentéthogy paróka lesz rajta. Az pedig valószínűleg megerősíti ezt az egészet, hogy maga Smith mondta, hogyparókában fog dolgozni. Moffat is nyilatkozott, de neki ki hisz már? Nem Matt lenne az első színész amúgy sem a sorban a sorozat történelmében, hiszen William Hartnell is parókában forgatott.

Ha már párhuzamokról beszélünk, akkor itt a következő, hiszen ha lehet hinni Darrelle Parkernek, aki kaszkadőr a sorozatban, akkor a cybermanek visszatérnek a karácsonyi részben. Lehet, hogy ismét egy cybermanes részben regenerálódik a Doktor? Annyi biztos, hogy a mostani inkarnáció nem hivatkozhat végkimerülésre. Eléggé vicces lenne. Mindenesetre egy Moffat-féle történet ilyen ellenséggel érdekesnek ígérkezik. Akár szereti valaki a mostani showrunnert, akár nem.

Forrás: doctorwhohungary.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése