2013. szeptember 28., szombat

Capaldi korábbi szerepei sem maradnak megmagyarázhatatlanul?

Steven Moffat egy interjúbanelejtette, hogy Peter Capaldi korábbi Whoniverzumbeli szerepléseit nem fogják figyelmen kívül hagyni, hanem beledolgozzák a történetbe. A Nerd3-nak elmondta:

“Tudjuk, hogy Peter Capaldi elég nagy szerepet játszott a Torchwoodban és a Doctor Who-ban, és nem fogjuk figyelmen kívül hagyni. Emlékszem, Russell [T Davies] régen megemlítette, hogy volt egy nagy terve azzal kapcsolatban, miért is szerepel két Peter Capaldia Who univerzumban: egy Pompeii-ben és egy a Torchwoodban. Amikor odaadtam a Doktor szerepét Peternek, Russel felkeresett és elmondta mennyire örül, én meg erre: ‘Oké, mi volt az elméleted, és még mindig működne’? Ő meg erre: ‘Igen, működne, a következőket gondoltam… Idővel ki fogjuk majd játszani. Elég ötletes dolog.”

Később kicsit részletesebben is kifejti a gondolatmenetét:

“Az arcok nem a Doktor születésekor ‘rendeltettek’ el. Nem arról van szó, hogy előre kijelölt úton eljut addig, hogy egyszer Peter Capaldi lesz. Ezt már biztosan tudjuk, hiszen a “The War Games”-ben választhat magának arcot. Logikusan felmerül a kérdés, hogy ha nem előre rögzített, honnan jönnek az arcok? Nem lehetnek véletlenszerűen generáltak, mert már ráncok vannak rajtuk. Öregedtek. Amikor Peterré alakul, ráncok lesznek az arcán. Honnan jött akkor ez az arc?”

Forrás: doctorwhohungary.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése