2013. szeptember 28., szombat

Az évforduló előzetes



A BBC megerősítette a napok óta keringő pletykákat, melyek szerint az új Atlantis című sorozatuk ma esti premierje után megkapjuk az 50. évfordulós rész promóciójának első morzsáját. A hivatalos közlemény szövege:

  • Ma éjszaka, a zseniális Atlantis előtt és után (BBC One, magyar idő szerint 21:25-kor) lesz egy rövid “The Day of the Doctor” előzetes, melyben felfedjük az epizódhoz használt logót és egy hashtaget, mellyel (remélhetőleg!) gyorsan mindenki meg fog barátkozni…
  • Nemrég sok műsort bejelentettük, melyek a Doktor évfordulóját fogják kísérni, de jó pár meglepetés is készülőben van még az ötvenedikig… Az egyik egy vadonatúj előzetesféleség, melyet külön a “The Day of the Doctor”-hoz készítettünk, és jelenleg posztprodukciós stádiumban van. Merész, zseniális és váratlan, és a lehető legjobb okot kínálja arra, hogy mindenki izgatottan várja a nagy napot – November 23-át.
  • Amilyen gyorsan csak tudjuk, nyilvánosságra hozzuk az előzetest, de addig is, itt egy fotó a színfalak mögül. És a BBC One-on látható apróságokat az Atlantis után sem szabad elfelejteni! Ha kicsit kései számodra az időpont, semmi probléma, mert a hivatalos oldalon is hetekig látni lehet majd!

Forrás: doctorwhohungary.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése